keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Löytöjä

Olen taas viimeaikoina tehny ilahduttavia kirppislöytöjä, jotenka ajattelin esitellä niitä teillekkin!

Tämän upean kynttelikön löysin asuinkaupunkini kirpparilta. Kerrankin mulla kävi tuuri, koska toisella kirpputorilla tämmösellä oli hintakin sitten kolminkertainen! Olisi ollut niiiiin minun tuuriani että olisin ostanut hätäpäissäni sen ekasta paikasta kalliimmalla ja sitten todennut seuraavalla kirpparilla tehneeni huonot kaupat. Mutta kerrankin oli onnea matkassa. :)


Tuli tuossa parisen viikkoa sitten käytyä pohjoisessa reissaamassa, joten samalla matkaa piti päästä ikeaankin penkomaan.. :3 Tämmöset lasiset kynttilänjalathan sieltä lähti mukaan, ja mikä parasta; edullisesti. 


JA LISÄÄ kynttiläjuttuja. :) Kuten tästä voikin päätellä; olen aikamoinen kynttilöiden suurkuluttaja. Mulla on lipaston laatikollinen täynnä kaikenmaaliman kynttilälautasia, koristehiekkoja, kynttilöitä, tuikkukuppeja, ynnä muita teemaan liittyen.. Ja niitähän pitää saada aina lisää jos semmosia hienoja silmään pistää. ;) Mutta niin. Palatakseni näihin uusiin laatikon täytteisiin.. Nämä löysin samaiselta lapin reissulta kirpputorilta muutamalla eurolla. Ihastuin niihin heti! En tiijä hahmottaako kuvasta, mutta kuitenkin ne ovat mustaa lasia. Mii laikii! <3


Nojoo. Sitten sorruin kaupungilla käydessäni ohikulkumatkalla käymään glitterissä ja kyllähän sieltä koruja mukaan tarttui.. Kovan pähkäilyn jälkeen nappasin mukaan nämä siniset. Siellä oli värivaihtoehtona mustat, pinkit, keltaiset ja nämä. Tokihan olisin kaikki halunnut, mutta valinta piti tehdä ettei ihan konkurssia tuu..



Ja toiset tämmöset aika perusihanat korvikset :) Tässä postauksessa on siis tullut ilmi että olen kynttiläfriikki ja näihin viimeisiin kuviin liittyen myös korufriikki. Tykkään erilaisista koruista ja eritoten korviksia tulee haalittua aika paljon. Pitäisi vaan saada hommattua jokin näppärä aarrearkku koruille, jossa ne sitten siististi vois säilyttää. Tämän hetkinen tilanne säilytyksen suhteen on aika, kaaottinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti