torstai 3. marraskuuta 2011

Onnistumisen hetkiä

Kävin tällä viikolla Kontissa ja sieltähän löytyikin tuunausaarteita. Mukaan tarttui ainakin muutamia solkia ja koruja. Tässä kuva tuunaamastani korusta. Helmet oli ihan peruskamaa ja toi riipusosa on varmaan ollu ennen jossakin vetoketjupäänä. Lienekkö jostain käsilaukusta tms. Mutta minä tykkään. Tullenekko uusi lempparikoru... ;)

Olen jo pitkään haaveillut uusista saappaista, koska entiset sanoivat yhteistyösopimuksensa irti. :( Siinäpä oli tälle päivälle ihan riittävästi projektia, löytää tästä kaupungista uudet mieluisat kengät. Äkkiseltään kuulostaa ihan yksinkertaiselle: perushyvät saappaat. Käydessäni läpi valikoimaa, kriteerejä tuli enemmän ja enemmän. Tilanne vaikutti aivan toivottomalle! Aloin jo epäilemään että heittäydyin liian nirsoksi.. Mutta lopultakin ne löytyi! :3 Oon niin superonnellinen näistä kengistä. Näyttäävät todella hyvälle ja myös tuntuvatkin sille. Päivän pelastus. Eilinen megakyrsiminenkään ei enää haitannu. ;)

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Halloween

Minä oon tässä parin päivän aikana jotenkin niin syttyny tulevalle halloweenille. Harmikseni liian myöhään, koska eihän tässä ole enää oikein aikaa järkkäillä mitään pirskeitä. :( Olisi niin mukavaa laitella kämppä viimeisen päälle teemanmukaisesti ja panostaa pukeutumiseen. Naamiaiset on muutenkin aina niin hauskoja, kun saa kunnolla revitellä, tehdä maskit jne. Ideoita olisi vaikka kuinka paljon. Viimeisen silauksen tälle innostukselle sain tänään töissä. Teimme nuorten kanssa halloween appelsiinilyhdyt. Ja hienothan niistä tuli! Harmi vaan ettei minulla ole tällä hetkellä yhtään kuvaa, jonka voisin tänne lisätä. Mutta ehkäpä myöhemmin.. Äääh, oon tällähetkellä niin hepuleissani tän halloweenin kanssa. Nähtäväksi jää vietänkö niitä keskenäni kotona naamiaisasuun sonnustautuneena.. :|

Ps. Toivonmukaan tämä minun yksinpuheluni blogissa päättyy pian ja saisin lukijoita :)

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lapland

Kovin surkealta näyttää tällähetkellä tää mun blogittelu ton sisällön osalta. Elämäni ei toki ole pelkkää kirpparilöytöä. ;) Päätinpä nyt sitten pistää pienen kuvapläjäyksen aiheesta lapin reissu. Kuvat ovat pääosin otettu saariselän liepeiltä.


Rajalla.


Syksyn tunnelmaa


Siellä kolossa on karhu majaillut.


Reissukärry <3


385 porrasta.




Korkealta usvan keskeltä.

Täytyy sanoa että kolmen päivän reissu ei riittänyt mihinkään. Haluan palata sinne takaisin eri vuodenaikoina ja ihan ajan kanssa. Se myös harmittaa, että kelit eivät olleet oikein suosiolliset tuon muutaman päivän aikana, vaan vettä satoi ja oli pilvistä. Siispä aidot lapin revontuletkin jäi näkemättä! :( Ja minä kun olin jo niin varautunut kamerakalustollani siihen kuvaamiseen..  No mutta, ompahan syytä mennä joskus takaisin. :)

Löytöjä

Olen taas viimeaikoina tehny ilahduttavia kirppislöytöjä, jotenka ajattelin esitellä niitä teillekkin!

Tämän upean kynttelikön löysin asuinkaupunkini kirpparilta. Kerrankin mulla kävi tuuri, koska toisella kirpputorilla tämmösellä oli hintakin sitten kolminkertainen! Olisi ollut niiiiin minun tuuriani että olisin ostanut hätäpäissäni sen ekasta paikasta kalliimmalla ja sitten todennut seuraavalla kirpparilla tehneeni huonot kaupat. Mutta kerrankin oli onnea matkassa. :)


Tuli tuossa parisen viikkoa sitten käytyä pohjoisessa reissaamassa, joten samalla matkaa piti päästä ikeaankin penkomaan.. :3 Tämmöset lasiset kynttilänjalathan sieltä lähti mukaan, ja mikä parasta; edullisesti. 


JA LISÄÄ kynttiläjuttuja. :) Kuten tästä voikin päätellä; olen aikamoinen kynttilöiden suurkuluttaja. Mulla on lipaston laatikollinen täynnä kaikenmaaliman kynttilälautasia, koristehiekkoja, kynttilöitä, tuikkukuppeja, ynnä muita teemaan liittyen.. Ja niitähän pitää saada aina lisää jos semmosia hienoja silmään pistää. ;) Mutta niin. Palatakseni näihin uusiin laatikon täytteisiin.. Nämä löysin samaiselta lapin reissulta kirpputorilta muutamalla eurolla. Ihastuin niihin heti! En tiijä hahmottaako kuvasta, mutta kuitenkin ne ovat mustaa lasia. Mii laikii! <3


Nojoo. Sitten sorruin kaupungilla käydessäni ohikulkumatkalla käymään glitterissä ja kyllähän sieltä koruja mukaan tarttui.. Kovan pähkäilyn jälkeen nappasin mukaan nämä siniset. Siellä oli värivaihtoehtona mustat, pinkit, keltaiset ja nämä. Tokihan olisin kaikki halunnut, mutta valinta piti tehdä ettei ihan konkurssia tuu..



Ja toiset tämmöset aika perusihanat korvikset :) Tässä postauksessa on siis tullut ilmi että olen kynttiläfriikki ja näihin viimeisiin kuviin liittyen myös korufriikki. Tykkään erilaisista koruista ja eritoten korviksia tulee haalittua aika paljon. Pitäisi vaan saada hommattua jokin näppärä aarrearkku koruille, jossa ne sitten siististi vois säilyttää. Tämän hetkinen tilanne säilytyksen suhteen on aika, kaaottinen :D

tiistai 13. syyskuuta 2011

Uutuuksia & vanhuuksia

Tänään päivä vilahti aika pitkälti kierrellessä kirppareita ja putiikkeja. Kirppiksillä on mukava kiertää ja tehdä erikoisia löytöjä. Toki ne voisi tsekkailla pikkasen tarkemminkin, itse kun en ihan joka läjää jaksa perusteellisesti tutkia.. Tiedä mitä kaikkia aarteita sinne uumeniin on jääny.. :|

No jokatapauksessa löysin kuitenkin jotain.. Mm. kivan pienen liitutaulun. Valokuvatessa siitä paljastui vaikka mitä tekstejä, joita en aijemmin huomannu. Oon minä aikamoinen salapoliisi. En kyllä malta oottaa että saan tämän seinälle. Tosin minulla pitäs olla eka se lipasto jonka päälle tämä tulee. Selvennettäköön että haluaisin niin kovasti syksyä myöten sisustaa tätä kämppää. Joka huone pitäs laittaa uusiksi. Ärsyttää kun koko kämppä on sisustettu ilmaiseksi- tai lähes ilmaiseksi saaduilla tavaroilla. Eli toisinsanoen kaikki on niin eriparia toistensa kanssa. Voitte varmaan kuvitella millanen kaaos täällä on valloillaan. Ja sanottakoon näin: en enää ikinä, ikinä, ikinä aijo sisustaa sinisellä! Ihan helppo väri jos alottelee sisustamisharrastusta.. Miten teillä sisustukset? Onko yhtä huteralla pohjalla kuin minulla? :D

No, jospa jatkettaisiin tätä sisustamisangstausta joku toinen kerta. :) Yritin epätoivoisesti kuvailla vaatelöytöjäni. Hitto miten vaikeaa se on! Tuntui ettei niistä millään saa sellaista kuvaa kuin mitä ne oikeasti on. Toki olis voinu olla järkevä ja valita mustille vaatteille jonkun ihan muun värisen taustan ku mustan.. Noh, saa nyt luvan kelvata. Toivottavasti jatkossa onnistun kuvaamisen saralla paremmin.

Tässäpä ekaksi hamonen. Minusta värit oli niin kivat että oli pakko saaha. Harmi että tuo helma ei nyt oikein näy tuota mustaa taustaa vasten. Mut siinä on kuitenkin pitsiä ja tylliä.


Tästä en kyllä tiijä onko tämä tarkotettu topiksi vai mekoksi.. Van kiva se silti on!


Vöitä ei varmaankaan voi koskaan olla liikaa. Ainakin päätellen minun vyövarastosta. Kiva kirppisostos kuitenkin. Ylempi kuva on siis edestä ja alempi takaa, jos sattuu ettette hoksaa.


Seppälästä tarttui mukaan ihan lopultakin se musta graffittikynsilakka (josta olen haaveillut jo tovin). Perustekoripset ja sitten ruusukorvikset.



torstai 8. syyskuuta 2011

Syksyn tunnelmaa..


Tykkään todella paljon kynttilöiden luomasta fiiliksestä, joten niitä tulee poltettua paljon (eritoten näin syksyllä). Ihanaa kun kynttiläkausi on taas alkanut!

Vihdoinkin!

Olen jo pitkään halunnut tehdä ihkaoman blogin. Olen kypsytellyt asiaa jo kauan, ehkäpä jopa liiankin kauan.. Lopultakin päätin että nyt on se hetki jolloin uhraan pienen hetken aikaani tämän toiveen toteuttamiseksi. Tästä on hyvä aloittaa!

Katsotaan mihin blogin sisältö alkaa kehittymään, mutta tarkoituksenani on tuoda ilmoille omia ajatuksiani tästä maailmanmenosta. Käsillä tekeminen on lähellä sydäntäni, joten ehkäpä täällä tullaan näkemään siihen aiheeseen liittyviä postauksia. Nähtäväksi jää mihin tämä kehittyy..! :)