keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pari korttia

Huh, tässähän on mennyt jo pari kuukautta ilman yhtään postausta. Ehkäpä voisi pyrkiä kirjoittelemaan hieman useammin. Kesä on mennyt hurinalla ja syksy jo häämöttää ovella. Hieman olen haikeissa fiiliksissä, koska tämän kesän kelit ei oo ollu parhaimmasta päästä. Uimaan olen päässyt vain ja ainoastaan yhden kerran. No, mutta onhan syksyssäkin puolensa. Luonto puhkeaa väriloistoonsa ja pimeitä iltoja värittää lukuisten kynttilöiden levottoman liekit.

Sitten itse asiaan. Kuluneen viikon aikana tuli tehtyä pari korttia. Ensimmäinen kulkeutuu tulevana viikonloppuna 1 vuotta täyttävälle pikku herrasmiehelle. <3


Toinen kortti on pariskunnalle, jotka juhlivat tupareita, häitä ja syntymäpäiviä samaisena päivänä. Minusta häät on niin ihania, että tein kortistakin enemmän hääkortin näköisen. :) Ja minä niin tykkään tehdä tuollaisia "ajan patinoimia" kortteja.


Tällä hetkellä minulla on tekeillä myös kaverin häiden kutsukortit. Teen muutamia malleja ja hääparin kanssa yhdessä katsotaan, että mihin suuntaan edetään. Tässä on yksi esimerkkimalli ensimmäisestä korttierästä. Tätä lähdetään kehittelemään eteenpäin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti