tiistai 13. syyskuuta 2011

Uutuuksia & vanhuuksia

Tänään päivä vilahti aika pitkälti kierrellessä kirppareita ja putiikkeja. Kirppiksillä on mukava kiertää ja tehdä erikoisia löytöjä. Toki ne voisi tsekkailla pikkasen tarkemminkin, itse kun en ihan joka läjää jaksa perusteellisesti tutkia.. Tiedä mitä kaikkia aarteita sinne uumeniin on jääny.. :|

No jokatapauksessa löysin kuitenkin jotain.. Mm. kivan pienen liitutaulun. Valokuvatessa siitä paljastui vaikka mitä tekstejä, joita en aijemmin huomannu. Oon minä aikamoinen salapoliisi. En kyllä malta oottaa että saan tämän seinälle. Tosin minulla pitäs olla eka se lipasto jonka päälle tämä tulee. Selvennettäköön että haluaisin niin kovasti syksyä myöten sisustaa tätä kämppää. Joka huone pitäs laittaa uusiksi. Ärsyttää kun koko kämppä on sisustettu ilmaiseksi- tai lähes ilmaiseksi saaduilla tavaroilla. Eli toisinsanoen kaikki on niin eriparia toistensa kanssa. Voitte varmaan kuvitella millanen kaaos täällä on valloillaan. Ja sanottakoon näin: en enää ikinä, ikinä, ikinä aijo sisustaa sinisellä! Ihan helppo väri jos alottelee sisustamisharrastusta.. Miten teillä sisustukset? Onko yhtä huteralla pohjalla kuin minulla? :D

No, jospa jatkettaisiin tätä sisustamisangstausta joku toinen kerta. :) Yritin epätoivoisesti kuvailla vaatelöytöjäni. Hitto miten vaikeaa se on! Tuntui ettei niistä millään saa sellaista kuvaa kuin mitä ne oikeasti on. Toki olis voinu olla järkevä ja valita mustille vaatteille jonkun ihan muun värisen taustan ku mustan.. Noh, saa nyt luvan kelvata. Toivottavasti jatkossa onnistun kuvaamisen saralla paremmin.

Tässäpä ekaksi hamonen. Minusta värit oli niin kivat että oli pakko saaha. Harmi että tuo helma ei nyt oikein näy tuota mustaa taustaa vasten. Mut siinä on kuitenkin pitsiä ja tylliä.


Tästä en kyllä tiijä onko tämä tarkotettu topiksi vai mekoksi.. Van kiva se silti on!


Vöitä ei varmaankaan voi koskaan olla liikaa. Ainakin päätellen minun vyövarastosta. Kiva kirppisostos kuitenkin. Ylempi kuva on siis edestä ja alempi takaa, jos sattuu ettette hoksaa.


Seppälästä tarttui mukaan ihan lopultakin se musta graffittikynsilakka (josta olen haaveillut jo tovin). Perustekoripset ja sitten ruusukorvikset.



torstai 8. syyskuuta 2011

Syksyn tunnelmaa..


Tykkään todella paljon kynttilöiden luomasta fiiliksestä, joten niitä tulee poltettua paljon (eritoten näin syksyllä). Ihanaa kun kynttiläkausi on taas alkanut!

Vihdoinkin!

Olen jo pitkään halunnut tehdä ihkaoman blogin. Olen kypsytellyt asiaa jo kauan, ehkäpä jopa liiankin kauan.. Lopultakin päätin että nyt on se hetki jolloin uhraan pienen hetken aikaani tämän toiveen toteuttamiseksi. Tästä on hyvä aloittaa!

Katsotaan mihin blogin sisältö alkaa kehittymään, mutta tarkoituksenani on tuoda ilmoille omia ajatuksiani tästä maailmanmenosta. Käsillä tekeminen on lähellä sydäntäni, joten ehkäpä täällä tullaan näkemään siihen aiheeseen liittyviä postauksia. Nähtäväksi jää mihin tämä kehittyy..! :)